Wij repareren uw schutting bij stormschade

Heeft uw schutting stormschade?

 

Na een storm is het één van de meest gemelde vormen van schade: een omgewaaide schutting.

Geen paniek!

 

In de meeste gevallen bent u daarvoor verzekerd via uw inboedel- of opstalverzekering. Om te voorkomen dat u te lang geen privacy hebt en de veiligheid in het geding komt, zijn wij u snel van dienst.

 

Is de schade zo groot dat u een nieuwe schutting wilt aanschaffen, maar vind u het lastig om te bepalen welke schutting u het beste kunt kopen? Met onze jarenlange ervaring voorzien onze experts je graag van uitgebreid en deskundig advies.

Naast het kopen van materialen, is het ook mogelijk om een schutting door onze vakmensen te laten plaatsen. Zowel in de zakelijke als particuliere markt staan wij bekend om onze kwaliteit en service. Zo hebben wij al veel succesvolle projecten uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers.

 

Vraag snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan of ga direct naar de pagina contact en gebruik ons contactformulier om uw situatie te beschrijven,  upload enkele foto's waarmee wij inzage krijgen in de omvang van uw schade zodat we u een passende oplossing kunnen bieden voor het herstel van uw schutting.

 

Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met u op!