UPDATE PRIJSSTIJGINGEN LEVERTIJDEN

 

Beste klanten,

Zoals u wellicht heeft gemerkt wordt de bouw nog steeds sterk beïnvloed door de impact van de Covid-19 pandemie en de sterk toegenomen vraag op de wereldmarkt.

Druk op de wereldmarkt
De vraag naar hout- en bouwmaterialen op de Europese markten is nog steeds extreem hoog. Dit gecombineerd met het sterke economische herstel van de Aziatische en Noord-Amerikaanse markt en een tekort aan productie, leidt tot sterk stijgende prijzen en schaarste in belangrijke grondstoffen. Ook in de logistieke- en verpakkingsmarkt zien we flinke prijsstijgingen. Hierdoor dienen we bij N.Verbaarschot Montage deze stijgingen ook te calculeren in de verkoopprijzen. We doen ons best om gepresenteerde prijzen zo actueel mogelijk te houden.

Oplopende levertijden
Schaarste en stijgende prijzen leiden tot oplopende levertijden. Heeft u een schutting nodig? Bestel vooral op tijd en informeer bij ons naar prijzen en levertijden om teleurstellingen te voorkomen.

Mede door de grote drukte en een overvloed aan aanvragen kan het zijn dat u uw offerte later ontvangt dan onze klanten van ons gewend zijn. Indien u hier vragen over heeft raden we u aan contact met ons op te nemen
 
Wij vragen om uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie. We doen er alles aan om u als klant zo goed mogelijk te blijven bedienen. Heeft u nog vragen? Neem dan Contact met ons op.( Bij voorkeur via mail )


Met vriendelijke groet,

 

N.Verbaarschot Montage